HCQZ

DWF
Adres
HCQZ
Staddijk-Zuid 33
6537 TW NIJMEGEN

024-3441248/0848-361347


Bank
Rabobank NL43RABO0119479613


Complex gesloten

Vanwege de storm van vandaag hebben we besloten dat ons complex vanavond gesloten blijft. Er kan dus helaas niet gehockeyd worden. Met de vele bomen rond de velden kunnen we de veiligheid van de aanwezigen niet garanderen. Het complex is dus voor niemand toegankelijk! Morgen zullen we direct de velden schoonmaken en we verwachten dat eventueel gepl  
>> Meer

Pré Beach Party St. Anneke & HCQZ

Op 12 maart hockeyt iedereen weer! Dames 1 speelt de derby tegen Nijmegen uit, maar Heren 1 ontvangt Almelo op onze Staddijk. Ook HVB, H2, H5, DVA, D2, D3 en D4 spelen thuis. Na al het hockey belooft het een dolle boel te worden, want Sint Anneke en 024 Event bemoeien zich er tegenaan. Vanaf 15:00 gaat de beachbar open op de Staddijk!  
>> Meer

Meisjes MZC5 kampioen!!!

Met 4 punten los van de nummer 2 gingen we de laatste wedstrijddag in. Wat kan er dan nog verkeerd gaan ........ nou, de coaches zagen natuurlijk alle mogelijke doemscenario's voorbij komen. Maar de meiden hadden gelukkig echt nergens last van. Lekker melig en ontspannen gingen ze de eerste wedstrijd in. Goed de aanwijzingen van de coaches opgevolg  
>> Meer

MB1 kampioen in de zaal

Vandaag zijn wij, de meiden van Zaal MB1 kampioen geworden. Met nog 2 wedstrijden te spelen moesten wij er 1 winnen om definitief kampioen te worden, dat is precies wat we vanochtend hebben gedaan.

Het was een spannende pot tegen Arnhem die zeker niet ons beste spel was maar we hebben daar met 2-1 van gewonnen en dus waren we KAMPIOEN  
>> Meer

MA3 kampioen in de zaal

MZA3 zaalkampioen!

De omstandigheden voorafgaand aan de zaalcompetitie zagen er  niet al te best uit. Een team van 6 meiden zonder keeper? Die kunnen het toch niet redden?

Maar deze dames bewezen keer op keer dat zij een zeer goed spelend team bleken te zijn, met een vliegende keeper waardoor er veel druk richting he  
>> Meer

JD1 kampioen in de zaal

Jongens D1 zaalkampioen!
De start van ons zaalseizoen beloofde weinig goeds, we stonden na 6 seconden al met 1-0 achter, maar na een aantal fantastische wedstrijden waarin we van alle tegenstanders al een keer overtuigend hadden gewonnen, kon de titel vandaag in de laatste 2 thuiswedstrijden binnengehaald worden.
Met nummer 2 Union op m  
>> Meer

Meisjes A4 kampioen in de zaal.

Zondag 8 januari zijn de meiden van de A4 kampioen geworden in de zaal . Hiervoor hadden Sara, Sophie, Maud, Renee, Amber en Britt 3 speeldagen nodig. Alle 6 de wedstrijden werden gewonnen en ze zijn nu al niet meer in te halen. Het was twijfelachtig of ze wel met de zaal competitie konden beginnen, omdat ze maar 6 speelsters hadden en dat is  
>> Meer

Geslaagde nieuwaarsreceptie

Afgelopen zaterdag vond in ons clubhuis de nieuwjaarsreceptie plaats. We hopen dat alle aanwezigen, net als wij, terugkijken op een ontzettend gezellig samenzijn.

Tijdens de speech van Thijs werden enkele vooruitblikken geworpen, onder andere op ons nieuwe veld (de vervanging van het huidige veld 2) en een flinke opknapbeurt van ons complex. Bij wijze van aftrap werd in het clubhuis een bord onthuld met daarop een hockeyveld verdeeld in vakjes. Elk vakje staat voor een bedrag. Leden, betrokkenen, bedrijven, iedereen kan een of meerdere vakjes kopen en zo een steentje bijdragen aan onze wens: een waardig derde veld!

Veel van de aanwezigen beantwoordden het idee met de aanschaf van 'eigen stukje veld', wat maakt dat we alleen al tijdens de receptie zo'n 1500 euro hebben opgehaald! Maar wees gerust, er zijn nog vele stukjes beschikbaar! Hangt jouw naam straks ook op het veld in het clubhuis?

We zien uit naar een mooi en spannend jaar voor onze vereniging. En wensen via deze weg ook alle leden en betrokkenen die niet bij de receptie aanwezig waren alle goeds voor 2017.

Het bestuur
Thijs, Jan, Diederik, Olivier en LidaScheidsrechters de zaal in

Het zaalseizoen staat voor de deur en ook bij QZ wordt er door 25 teams (5 senioren, 18 junioren en 2 jongste jeugd) deelgenomen aan de competitie die voor de meeste teams al volgend weekend (3 en 4 december) begint.

Gedurende het zaalseizoen moet QZ 8x zaaldienst leveren in m.n. de Jan Massinkhal en op dat moment moe  
>> MeerStatistieken

Nu online 78
Leden met @ 99,8%
SMS Bereik (teams) 80,5%


Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 22% |week: 44%