HCQZ

DWF
Adres
HCQZ
Staddijk-Zuid 33
6537 TW NIJMEGEN

024-3441248/0848-361347


Bank
Rabobank NL43RABO0119479613


Heren 1 speelt bekerhockey!

Misschien heb je het al gehoord, maar dit seizoen is de KNHB weer gestart met bekerhockey! En QZ Heren 1 doet mee in de 'Siver Cup', zoals de bekercompetitie heet. Onze mannen spelen op vrijdagavond 11 november hun eerste bekerwedstrijd. En wel in Eindhoven tegen de plaatselijke studentenhockeyvereniging Don Quishoot dat uitkomt in de 3e klasse.  
>> Meer

Bijlage: 161025 Speelschema tweede ronde Silver Cup Heren 2016.pdf

Bardienst zaterdagen vanaf 29 oktober

Ook voor de komende periode is er op de competitiezaterdagen weer barbezetting nodig van ouders.

Van onderstaande teams worden op de genoemde tijden 2 volwassenen verwacht om de bar te draaien. Kom op tijd, zodat de vorige ploeg nog zo nodig overdracht kan doen.

Onderstaande lijst wordt aangevuld als ook het wedstrijd  
>> Meer

Herfstvakantie

Vanwege de herfstvakantie zijn er geen trainingen voor de Jongste Jeugd en de Junioren van 24 tot en met 28 oktober. Het kan zijn dat er door enkele teams toch getraind wordt, maar dit hoor je dan van je eigen trainer of coach. De competitie start dit jaar weer op zaterdag 29 oktober.  
>> Meer

JA1 gepromoveerd naar Subtopklasse

Afgelopen zaterdag speelde JA1 play-offs voor promotie naar de Subtopklasse. Helaas werd de eerste wedstrijd nipt verloren met 1-2 van Kromhouters JA1. De tweede wedstrijd tegen PW JA1 moest daarom gewonnen worden. In een erg spannende wedstrijd slaagde JA1 hierin. Het werd 1-0. Door dit resultaat spelen zowel JA1 als MA1 dit seizoen in de hoogste  
>> Meer
Reageer (3 reacties)

HCQZ Novemberfest

Op zondag 6 november is het zover: in onze eigen Wiesn* vindt ons Novemberfest plaats. We nemen daarbij het stokje over van München, waar van 17 september tot en met 3 oktober het goede voorbeeld al is gegeven. Uiteraard geven we er een QZ'se draai aan. Dat betekent onder andere de aanwezigheid van de Kwik Bacchus Band (die al in de rust van de  
>> Meer

Bijlage: IMG_2382(1).JPG
Reageer (0 reacties)

Gewijzigd trainingsschema

Per vorige week zijn een aantal wijzigingen in het trainingsschema van kracht geworden. De betreffende teams zijn daar als het goed is over ingelicht. Er zijn ook wat (kleine) veldwijzigingen. Kijk daarom toch allemaal goed naar de bijlage of er voor jou ook iets veranderd is.  
>> Meer

Bijlage: Trainingsschema 2016-2017-versie21-9.pdf

Trainers Jongste Jeugd Gezocht

Voor komend seizoen zijn we weer op zoek naar trainers voor de jongste jeugd op de woensdagmiddag. We hebben een enthousiaste groep kinderen die op jou staan te wachten. We zien je daarom graag als trainer op de woensdagmiddag in seizoen 2016-2017.

Meld je vandaag nog aan en mail olivierstumpel@hcqz.nl o.v.v. ‘trainer jongste je  
>> MeerStatistieken

Nu online 9
Leden met @ 99,8%
SMS Bereik (teams) 78,9%


Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 12% |week: 100%