header.png

Heren 1

Driebergse Mixed Hockey Club Shinty - Heren 1
Datum zondag 7-5 Spelen 14:45

Dames 1

Dames 1 - EHV Enschede
Datum zondag 30-4 Spelen 12:45

Bijzondere (extra) ALV

Op 10 mei 2017 vanaf 1930 uur zal in ons mooie clubhuis aan de Staddijk een bijzondere Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Tijdens deze vergadering zullen we u op de hoogte stellen van de plannen tot vernieuwing en renovatie van onze accommodatie.
Op het besloten gedeelte van de website zal binnenkort een omschrijving van deze plannen voor leden beschikbaar zijn.
...

Fleurig voorjaar!

Nieuwsafbeelding

Deze week sloeg nog even de vorst toe. Het was zelfs kouder met Pasen dan met Kerst. Na de vorst is het nu natuurlijk tijd om de tuintjen en de balkons weer klaar te maken voor de zomer.
Daar horen mooie plantjes bij... Wacht nog heel even met de aankoop van het fleurige spul. HCQZ heeft een mooie tuinbloemenactie i.s.m. Bloem en Plant!!! De opbrengst van deze mooie actie komt natuur...

Scheidsrechtersexamen A- en B-jeugd

Nieuwsafbeelding

Het multiple choice examen voor jeugdleden die momenteel deelnemen aan de E-Learning cursus "Opleiding Clubscheidsrechter” wordt gehouden op dinsdag 9 mei 2017 om 19.30 uur in het clubhuis van HCQZ.
Het examen bestaat uit een 30-tal multiple choice vragen, waarvoor men 40 minuten de tijd krijgt om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Direct na afloop examen wordt de uitslag beken...

Bardiensten zaterdag

Nieuwsafbeelding

Ook voor de komende periode is er op de competitiezaterdagen weer barbezetting nodig van ouders.

Van onderstaande teams worden op de genoemde tijden 2 volwassenen verwacht om de bar te draaien. Kom op tijd, zodat de vorige ploeg nog zo nodig overdracht kan doen.

6 mei
08:15-10:30 JE2 / JF2 (ieder team 1 ouder)
10:30-12:30 MD2
12:30-14:30 MD3
...

Sponsorkliks in een app

Als u via SponsorKliks een aankoop doet bij aangesloten webwinkels, dan maakt SponsorKliks een bedrag over aan HCQZ. Dus gaat u uw vakantie nog boeken, nieuwe kleren aanschaffen of heeft u nieuwe huishoudelijke apparaten nodig? Denk dan aan het aanschaffen via SponsorKliks. Zo levert uw aanschaf de club wat extra's op.
CoolBlue, Zalando, Wehkamp, Bookings.com, maar ook KLM, Bol.com en He...

Vacature trainer/coach Dames 1

Voor volgend seizoen gaan we op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor Dames 1. Sven van Maassen heeft aangegeven dit niet langer te kunnen combineren met zijn werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf. Sven maakt het huidige seizoen uiteraard nog af bij onze Dames 1. We bedanken Sven voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn verdere toekomst!
Voor meer informatie over de vacat...

Trainingen in de vakantieperiode

De komende weken is er veel minder hockey door vakanties en feestdagen.   Senioren Je hoort van je trainer/coach/aanvoerder hoe het programma eruit ziet.   Junioren maandag 17-4, Pasen: geen trainingen maandag 24-4 t/m vrijdag 28-4, meivakantie: geen trainingen vrijdag 5 mei, Bevrijdingsdag: geen trainingen donderdag 25 mei, Hemelvaart: geen ...

Start acties nieuwe veld

Nieuwsafbeelding

    Beste jeugdleden en ouders van QZ,
Het nieuwe veld gaat er komen! Voor de club een enorme aanwinst en als jeugdlid ga je hier natuurlijk echt jarenlang plezier aan beleven.
Zou het daarom niet mooi zijn als we met z’n allen de laatste paar duizend euro bij elkaar gaan sprokkelen door ons hard te maken voor de club? Als ieder team een kleine ins...