header.png
hoofdsponsor

Contributie

Funkey hockey (4) € 150,00
Benjamins (5) € 150,00
Junioren F (6 t/m 7) € 200,00
Junioren E (8 t/m 9) € 240,00
Junioren D (10 t/m 11) € 265,00
Junioren C (12 t/m 13) € 265,00
Junioren B (14 t/m 15) € 285,00
Junioren A (16 t/m 17) € 285,00
Senioren (18+) € 330,00
Trimhockey (35+) € 245,00
Trainingslid ½ contributie
Zaalhockey (11+) € 85
Niet-spelend lid € 90,00
Gezinsmaximum € 850,00
Club van 100 (1 pp) € 100,00
Club van 100 (2 pp) € 125,00 

Vastgesteld tijdens de ALV van 13-09-2017.

Tenue

Donkerblauw shirt met embleem
Oranje broek/rok
Donkerblauwe sokken

Inschrijven

Wil je lid worden van QZ, schrijf je dan in via het formulier onderaan deze pagina. Er wordt op basis van je gegevens meteen een inschrijfformulier gemaakt. Deze kun je uitprinten en per post versturen naar:

Secretariaat HCQZ
Postbus 38085
6503 AB NIJMEGEN

Inleveren kan ook via de brievenbus die in het clubhuis hangt.

Proeftrainen

Wil je een keertje komen proeftrainen? Dat kan altijd! Je kunt bij ons drie keer
gratis proeftrainen, samen met leeftijdsgenootjes. Een leenstick krijg je van ons en zelf zorg je voor sportkleding, scheenbeschermers en een mondbeschermer. Meld je aan via dit formulier of via een mail naar proeftraining@hcqz.nl.

Inschrijfformulier


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Overige gegevens
 
Door het beantwoorden van onderstaande vragen kan een juiste indeling plaats vinden.

 
   
   
   
   
   
   
Bijdrage aan de cluborganisatie
 
Aan ouders van jeugdleden vragen wij een aantal keer per jaar mee te werken aan het vervoer naar uitwedstrijden en een bijdrage te leveren aan de bardiensten op de zaterdag. Daarnaast kan een vereniging niet bestaan zonder inbreng van vrijwilligers. Wil je je vrijwillig inzetten voor de vereniging, geef dan hieronder je voorkeur aan:

 
   
Contributie
 
Contributies kunnen per seizoen gecorrigeerd worden. Contributies dienen voldaan te zijn binnen 30 dagen na ontvangst van de contributienota. Gespreide betaling is alleen mogelijk d.m.v. automatische incasso in 1 of 3 termijnen. Gezinnen met een laag inkomen kunnen een beroep doen op een bijdrage van de Stichting Leergeld. Informatie kunnen we verstrekken.

 
   
   
Vragen / Opmerkingen
   
   
Tenue
 
Donkerblauw shirt/kousen met embleem. Broek/rok oranje. Te verkrijgen bij Intersport Nijmegen

 
Algemene informatie
 
HCQZ houdt zich het recht voor om: Bij de KNHB informatie in te winnen, indien daar reden voor is (schorsingen, uitsluitingen e.d.) Uw aanmelding als lid niet in overweging te nemen indien u nog verplichtingen heeft bij uw vorige vereniging U te schorsen of het lidmaatschap te ontnemen indien u uw verplichtingen niet nakomt U bent zelf verantwoordelijk voor medische keuringen. De vereniging kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor ziekten of ongevallen, die u op het hockeyveld kunnen overkomen. De door de vereniging afgesloten hockeyongevallenverzekering ligt ter inzage in het clubhuis, evenals de Statuten en het Huishoudelijk Reglement. Opzeggingen dienen vóór 1 mei van het verenigingsjaar binnen te zijn. Zie voor meer informatie www.hcqz.nl clubinformatie, contributie.

 
Disclaimer
 
Ondergetekende meldt zich of bovenstaand minderjarig persoon aan en verklaart akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Onder de 18 jaar is de handtekening van de ouder/verzorger verplicht. Uw inschrijving is definitief na bevestiging vanuit het secretariaat. Het volledig ingevulde formulier zenden aan: Secretariaat HCQZ , Postbus 38085 – 6503 AB NIJMEGEN. Inleveren kan ook via de brievenbus die in het clubhuis hangt. Email: info@hcqz.nl