header.png
hoofdsponsor
Oktober
4

Hockey in de herfstvakantie

Nieuws afbeelding
De eerste weken van het seizoen zitten er al weer bijna op en we maken ons op voor een korte pauze. Tijdens de herfstvakantie (14 tot en met 22 oktober) zullen er GEEN trainingen plaatsvinden, tenzij je iets anders van je trainer hoort. Er is echter wel genoeg te doen op de club:

vrijdag 13 oktober - Goldcup: QZ Dames 1 - Nijmegen D1
Dames 1 wist in de eerste ronde van de bekercompetitie Tilburg te verslaan na het nemen van shootouts. In de tweede ronde spelen ze op vrijdagavond 13 oktober een echte derby, thuis tegen Nijmegen. De wedstrijd begint om 20.30u op het waterveld.
Heren 1 speelt op vrijdag 10 november hun eerste wedstrijd in de Silvercup, meer informatie hierover volgt.maandag 16 en dinsdag 17 oktober - Waterveldkamp
De eerste 2 dagen van de vakantie organiseert Heren 1 een klein kamp voor alle B, C en D-leden die niet stil kunnen zitten. Je gaat deze 2 dagen veel hockeyen, maar er worden ook andere leuke activiteiten georganiseerd. Het kamp wordt op dinsdag afgesloten met een spetterend feest. Het inschrijfgeld bedraagt €45. Je krijgt hiervoor behalve het genoemde programma ook 2x lunch en op dinsdag avondeten. Inschrijven kan via een mail naar gijs_van_son@hotmail.com.

zaterdag 21 oktober - Clinic Dames 1
Voor de Jongste Jeugd en de D organiseert Dames 1 een clinic op zaterdag 21 oktober. Zo kun je na de vakantie mooi weer even je hockeyskills opfrissen. Inschrijven via clinicdames1@gmail.com, inschrijfgeld €10.

We wensen iedereen een fijne vakantie, met veel hockeyplezier of juist een weekje rust.

Tenslotte: Noteer ook vast het HCQZ Novemberfest op zondag 12 november in je agenda. Na de thuiswedstrijden van Dames en Heren 1 bouwen we weer een mooi feestje met oa een optreden van Keesie.