bannerQZ2.png
September
9

Sponsormogelijkheden

Hockey behoort met bijna 223.000 beoefenaars al jaren tot de snelst groeiende sporten in Nederland. Internationaal gezien geldt de Nederlandse competitie als een van de sterkste van de wereld.
Daarnaast onderscheidt hockey zich ten opzichte van andere populaire sporten door een goed imago, een sterke fair play-cultuur en de sociale activiteiten rondom de hockeyclubs.
Sponsoring vormt voor vrijwel elke sportvereniging een onmisbare inkomstenbron.Iets wat zeer zeker geldt voor HCQZ waar clubhuis en velden uit eigen middelen gefinancierd moeten worden.

De Hockey Club Quick ZOW (HCQZ) is een gezellige club met ongeveer 650 leden die spelen in zowel prestatie-als gezelligheidsteams.Een club met zowel ambitie en toekomst alsmede een goeie regionale en landelijke uitstraling. Het eerste damesteam komt uit in de overgangsklasse, het eerste heren team laat zich wekelijks zien in de 2de klasse.

Bij HCQZ kunnen sponsoren zich op allerlei manieren presenteren ( van logo’s op de suikerzakjes tot hoofdsponsor) en daarmee de club ondersteunen. Wij zijn dan ook altijd bezig om onszelf te verbinden met sponsors om te zoeken naar een win-win situatie.

U kunt hierbij denken aan:
  • Hoofdsponsor
  • Teamsponsor
  • Reclamebordsponsor
  • Materiaalsponsor
  • Dienstensponsor
  • Lid van de Businessclub

Maar natuurlijk zijn er nog vele andere mogelijkheden te bedenken.

Voor meer informatie over de sponsor-en adverteermogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met de sponsorcommissie via: [email protected]

Namens de sponsorcommissie,
Diederik Wagenmaker
Bas Berden
Maarten van Leuken