header.png
hoofdsponsor
Mei
11

Vacature trainer/coach H1

Voor het seizoen 2020/2021 zoekt HCQZ een trainer/coach voor Heren 1.

Wie zijn wij?

HCQZ staat voor sfeer, voor samen winnen, maar ook samen verliezen. Voor enthousiasme, betrokkenheid en saamhorigheid. Voor oranje en blauw. Voor nieuwe ideeën en oude tradities. De club telt zo’n 650 leden, verdeeld over zo’n 15 seniorenteams en meer dan 30 jeugdteams. We beschikken over 3 kunstgrasvelden waarvan 1 waterveld. Heren 1 speelt nu voor het tweede seizoen in de eerste klasse. Er staat een jonge, ambitieuze selectie, waarvan de meeste spelers afkomstig zijn uit eigen jeugdopleiding. Een sterke onderlinge band binnen het team, ook buiten het veld, is al jaren een belangrijke kwaliteit.

Wie ben jij?

Jij bent een fanatieke trainer, maar bovenal hockeyliefhebber, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Je houdt van samenwerken met een team, waarbij er waarde gehecht wordt aan ieders inbreng. Je bent energiek en positief aanwezig in een groep. Je communiceert eerlijk en open met alle spelers en je eventuele collega’s in de staf. Bovendien ben je goed in het analyseren van zowel het eigen spel als dat van de tegenstander (ook met hulp van videobeelden). Je verwerkt deze analyse in afwisselende, intensieve en spelgerichte trainingen waarbij zowel aandacht is voor het team als voor de individuele ontwikkeling van spelers. Hierbij vind je het leuk om jonge spelers verder te begeleiden tot volwassen tophockeyers. We zoeken bij voorkeur iemand met ervaring op 1e-klasse niveau of Landelijke Topjeugd, maar dit is geen vereiste.

Wat ga je doen?

·Je verzorgt de trainingen (2 avonden per week) en je begeleid het team tijdens wedstrijden

·Je bereid het team voor op de wedstrijden door middel van tactische besprekingen en video-analyse

·Je begeleidt spelers in hun persoonlijke ontwikkeling

·Je denkt met HCQZ mee bij het opleiden van jeugdhockeyers

Wat bieden wij?

·Een kans om te werken met een gedreven tophockey-herenteam bij een gezellige vereniging

·Een marktconforme beloning

·Een overeenkomst voor de duur van 1 seizoen, welke bij wederzijdse tevredenheid verlengd kan worden

Ook als je niet volledig beschikbaar bent, maar wel interesse hebt in een gedeelte van deze taken, nodigen we je uit om op deze vacature te reageren.

Interesse of meer informatie?

Neem dan contact op met:

Jaap Brouwers, bestuurslid Hockeyzaken

[email protected] of 06-24735203


 

Bijlage