header.png
hoofdsponsor
Mei
24

Matchplay Hockeykamp in de zomervakantie

Nieuws afbeelding
Hé hockeytopper: heb jij ook zin om in de zomervakantie te hockeyen?

Matchplay Hockeykampen biedt jou de kans!
 

Kan jij ook niet genoeg krijgen van hockeyen en wil je je vakantie gebruiken om een nog betere hockeyer te worden? Dan ben je bij Matchplay Hockeykampen aan het juiste adres! Doe mee met het 3 daagse hockeykamp dat we op het park van HCQZ voor jou organiseren.

Wat is het?
Na het succes van de laatste jaren organiseren we in de zomervakantie wederom een 3-daagse hockeykamp op HCQZ! Tijdens het kamp train je in een groep met kinderen van jouw leeftijdscategorie. We maken onderscheid tussen de jongste jeugd (5-8 jaar) en oudere jeugd (9-12 jaar).


Wat ga je doen?
In de ochtend en voormiddag krijg je trainingen in kleine groepen op je eigen niveau en in de namiddag zijn er uitdagende hockey-gerelateerde recreatieve activiteiten. We gaan je slagsnelheid meten, je gaat de uitdaging aan met de hockey-estafettes, we verbeteren je technische vaardigheden en je krijgt tips en tricks! Daarnaast spelen we knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena. En misschien win jij met je team wel het afsluitend toernooi! Als klap op de vuurpijl komt er tijdens het kamp een Hoofdklasse-speler en/of Jong Oranje-speler langs voor een te gekke clinic. Natuurlijk ontvang je het felbegeerde Matchplay Hockeykamp T-shirt en hebben we elke dag een gezonde uitgebreide lunch. Het programma duurt van 09.30 tot 17.00 uur. Mocht je eerder moeten worden gebracht, zullen we in overleg maatwerk leveren.  

Wanneer is het en wat kost het?
Datum van het Matchplay Hockeykamp op HCQZ in de zomervakantie is:
ยท       13 - 15 juli 2020   €160,- per persoon

Wij houden nauwlettend de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de KNHB in de gaten. Je kunt je op dit moment gewoon inschrijven voor het hockeykamp van Matchplay op HCQZ  en je betaalt pas als het kamp definitief doorgaat. Mocht het kamp niet doorgaan door toedoen van de maatregelen van het RIVM en de KNHB, dan vervalt dus de betalingsverplichting.

Kijk snel op: www.minikamp.nl voor meer informatie en schrijf je snel in! Voor meer informatie per leeftijdscategorie, zie de volgende links: Hockey en Fun 5-8 jaar  / Hockey en Fun 9-12 jaar