header.png
hoofdsponsor
November
18

18/11:Update Coronamaatregelen

Nieuws afbeelding Uiteraard hebben de nieuwe Coronamaatregelen weer veel gevolgen voor onze club. Hieronder volgen de belangrijkste zaken voor de komende periode:

UPDATE 18/11/2020:

Senioren
Nu de regels weer wat versoepeld zijn gaan we verder met de trainingen in groepjes van 4 personen. De deelnemers hieraan hebben van ons het trainingsschema ontvangen. Mocht je nog willen deelnemen hieraan, stuur dan een mail naar [email protected]. Dan gaan we kijken of we het eventueel nog mogelijk is om extra groepjes te maken.

Junioren en Jongste Jeugd
Alle junioren en jongste jeugd-teams mogen gelukkig nog WEL samen het veld op. Alle trainingen en geplande onderlinge wedstrijden gaan dus gewoon door tot eind november. Het is lastig om verder vooruit te kijken, we zullen jullie zo snel mogelijk informeren over het programma voor december en eerste maanden van het nieuwe jaar.

Herstart competitie
We hebben jullie eerder laten weten dat we in de winter zoveel mogelijk willen hockeyen. Er zal geen zaalhockey- of midwintercompetitie georganiseerd worden door de KNHB. Wel zijn er plannen om de competitie in januari te herstarten. Natuurlijk is dit afhankelijk van opheffing van beperkingen door de overheid. Bovendien hebben we natuurlijk te maken met mogelijk winterweer. Het is dus lastig te voorspellen hoe dit precies allemaal gaat lopen. Het streven van de KNHB is nu om de competitie te beginnen op zaterdag 9 januari (Junioren en Jongste Jeugd) en zondag 16 januari (Senioren). Meer informatie hierover vind je op: https://www.knhb.nl/nieuws/nieuwe-maatregelen-overheid-van-invloed-op-veld-zaal-en-midwintercompetities. Hoe een en ander er praktisch precies gaat uitzien is ook voor ons nog niet duidelijk. We denken hier de komende tijd over na en houden jullie uiteraard zo veel mogelijk op de hoogte.