header.png
hoofdsponsor
Oktober
16

Nieuwe Coronamaatregelen

Nieuws afbeelding Uiteraard hebben de nieuwe Coronamaatregelen weer veel gevolgen voor onze club. Hieronder volgen de belangrijkste zaken voor de komende periode:

Senioren
Voor iedereen > 18 jaar en spelend in een seniorenteam geldt dat er alleen in kleine groepjes (maximaal 4 personen) en op 1,5 meter afstand gesport mag worden. 
In ieder geval tot en met 25 oktober mag er op QZ niet door senioren getraind worden. We gebruiken deze periode om te kijken wat er daarna eventueel wel mogelijk is binnen de huidige richtlijnen van de overheid. Hou er rekening mee dat dit nog steeds niet veel zal zijn. We zullen jullie hierover op de hoogte houden.

Jeugd
Alle junioren en jongste jeugd-teams mogen gelukkig nog wel het veld op voor trainingen. Met uitzondering van de herfstvakantie (17 t/m 25 oktober) zullen de trainingen dus gewoon doorgaan. We gaan proberen om na de vakantie ook voor de zaterdagen een leuk programma aan te bieden. Onderlinge wedstrijden zijn namelijk wel toegestaan. Meer informatie hierover volgt!  

Zaalhockey en midwintercompetitie
Zoals al eerder gemeld, hadden we reeds moeten besluiten om dit jaar niet deel te nemen aan de zaalhockeycompetitie. We hopen tijdens de winterstop wel een veldprogramma te kunnen aanbieden. Ook hierover zullen jullie de komende periode verder geinformeerd worden.

Herfstclinic H1 en D1
De aangekondigde clinic van Heren en Dames 1 in de herfstvakantie gaat helaas NIET door. We vinden het niet verantwoord om dat op dit moment plaats te laten vinden. We gaan voor deze clinic wel op zoek naar een nieuwe datum!