header.png
hoofdsponsor
Januari
9

Trainingen winter (WIJZIGINGEN!)

De trainingen zijn weer gestart! Het was koud maar gelukkig konden vrijwel alle trainingen doorgaan. Om te zorgen dat iedereen deze winter door kan trainen, hebben we nog een aantal kleine wijzigingen in het schema moeten maken, die per 11/1 ingaan. Kijk dus goed in je eigen schema in de HCQZ-app. De wijzigingen worden hierin verwerkt!

Jongste Jeugd
Vanwege de kou start de Jongste Jeugd nog niet. We laten jullie in de loop van de maand weten wanneer de trainingen weer beginnen.

Junioren
Wijzigingen per 11/1/2021:
JD1, MD2, MC3, JA1: jullie trainingstijd op maandag is gewijzigd!
MB3: jullie training verschuift van maandag naar vrijdag
MD3, MC2: jullie trainingstijd op vrijdag is gewijzigd!

Senioren
Alle seniorentrainingen gaan helaas nog niet door. We zijn voor het herstarten hiervan afhankelijk van versoepelingen door de overheid.

Zaterdagen
Op zaterdag 9 en 16 januari is er geen programma. We zijn druk bezig om in de weken daarna op zaterdag wedstrijden of andere activiteiten aan te kunnen bieden. We houden jullie hierover op de hoogte.

Velden
Er staan geen trainingen gepland op het waterveld. Dit veld is alleen bespeelbaar als het nat en niet te koud is. De trainers weten wanneer dat is. We willen jullie vragen om op andere momenten dit veld niet te betreden.