header.png
hoofdsponsor
Maart
15

15/3: Nieuwe Corona-update

Nieuws afbeelding
Vorige week is een deel van onze senioren (26 jaar en jonger) ook weer aan de slag gegaan! Komende week mogen de oudere senioren weer gaan trainen met 4-tallen ipv met zijn twee├źn. Natuurlijk willen we zo snel mogelijk weer normaal de slag met iedereen maar de eerste stapjes zijn er. 

We willen jullie nogmaals wijzen op de spelregels in de bijlage!

Omgaan met Corona
Het aantal besmettingen onder QZ-leden is tot nu toe gelukkig vrij beperkt gebleven. Ook zijn we blij dat een besmetting tot nu toe nog niet heeft geleid tot meer besmettingen in een team door het hockey. Dit willen we natuurlijk zo houden. Daarom vragen we nogmaals jullie aandacht voor het volgende:
- Heb je klachten, ook al zijn die heel licht? Dan kom je niet naar QZ tot de klachten volledig over zijn of je negatief bent getest.
- Hoor je in quarantaine te zitten? Je bent dan helaas ook niet welkom op de club.
- Heb je Corona opgelopen en ben je in de 48 uur voordat je klachten kreeg nog wel wezen hockeyen? Waarschuw dan je trainer en coach en de rest van je team.
- Zorg dat je buiten het spel 1,5 meter afstand van elkaar houdt. Dit geldt dus ook voor de uitleg van oefeningen, het samenkomen voor en na de training en als je op de reservebank zit.

Jongste Jeugd en Junioren
Vanwege de avondklok trainen we nog steeds in een aangepast schema, maar we zijn blij dat alle jeugd minstens 3x per week het veld op kan. We proberen op de zaterdagen zoveel mogelijk verschillende activiteiten te blijven bieden.

Senioren
Een aantal teams heeft vrijwel voltallig de trainingen herstart. Ook mogen er onderlinge wedstrijden gespeeld worden. Leden die ouder zijn dan 26 jaar mogen helaas alleen in viertallen op 1,5 meter afstand trainen (vanaf 17-3-2021)


Bijlage