header.png
hoofdsponsor
April
29

Hockey in de meivakantie

Tijdens de meivakantie zijn er minder hockeyactiviteiten. Dit is zoveel als mogelijk verwerkt in je persoonlijke agenda in de HCQZ-app maar lees ook goed hieronder:

Jongste Jeugd
Er zijn geen trainingen in beide weken van de meivakantie. Gelukkig heeft een groot deel van jullie zich ingeschreven voor het H1&D1 Meikamp, dus jullie hoeven je niet te vervelen.

Junioren
Er zijn geen trainingen in de eerste week van de meivakantie en op Hemelvaartsdag en de aansluitende vrijdag. Dat betekent dat er WEL trainingen zijn op maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 mei. 

Wil je op andere momenten toch iets sportiefs met je team doen? Dat kan natuurlijk wel, als je dat zelf organiseert. Overleg dit dan met Olivier via [email protected]. Besef wel dat voor jullie trainers het seizoen ook al lang en intensief is, met nauwelijks een winterstop. Zij hebben dus ook wel even vakantie verdiend!

Senioren
Het trainingsprogramma voor de meivakantie krijgen jullie van jullie eigen trainer.

Zaterdagen
Er is geen georganiseerd programma op zaterdag 1 en 8 mei. Ook hier geldt dat teams die toch iets willen organiseren, contact op kunnen nemen met Olivier ([email protected]). Op zaterdag 15 mei organiseren we voor de A-B-C-jeugd een klein toernooite Hockey 7. De D-jeugd en de Jongste Jeugd kunnen nog even van hun vakantie genieten.