header.png
hoofdsponsor
Mei
17

Matchplay Hockey en Fun-kamp

Nieuws afbeelding

Na het succes van vorig jaar, biedt Matchplay jou en je vrienden weer volop mogelijkheden om in de zomervakantie bezig te zijn met hockey! Ben je tussen de 5 en 12 jaar, doe dan mee met het 3-daagse hockey-, en funkamp dat Matchplay in de eerste week van de zomervakantie voor jou op de club organiseert.

Ben je tussen de 10-17 jaar en wil jij elke dag training van de beste Hoofdklassespelers én in de middag ‘shinen’ als surfer op de golfen van Domburg? Kies dan voor het Hockey- en Surfkamp! Je overnacht hier in Luxe tipitenten samen met je vrienden/leeftijdsgenoten.

Hockey en Fun kamp (3 dagen, 5 t/m 12 jaar)

Wat ga je doen?

In de ochtend en voormiddag krijg je trainingen in kleine groepen op je eigen niveau en in de namiddag zijn er uitdagende hockey-gerelateerde recreatieve activiteiten.We gaan je slagsnelheid meten, je gaat de uitdaging aan met de hockey-estafettes, we verbeteren je technische vaardigheden en je krijgt tips en tricks! Daarnaast spelen we knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena. En misschien win jij met je team wel het afsluitend toernooi!

Als klap op de vuurpijl komt er tijdens het kamp een Hoofdklasse-speler en/of Jong Oranje-speler langs voor een te gekke clinic. Natuurlijk ontvang je het felbegeerde Matchplay Hockeykamp T-shirt en hebben we elke dag een gezonde uitgebreide lunch. Het programma duurt van 09.30 tot 16.30 uur. Mocht je eerder moeten worden gebracht, zullen we in overleg maatwerk leveren. Inschrijven kan op:www.matchplayhockey.nl

 

 

Matchplay Hockeykampen mét overnachting tijdens de zomervakantie

 

Mocht je in de zomervakantie voor écht avontuur kiezen in combinatie met hockey? Ga dan naar:www.matchplayhockey.nlen bekijk wat de mogelijkheden zijn.

No play no pay!

Wij houden nauwlettend de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de KNHB in de gaten. Je kunt je op dit moment gewoon inschrijven voor alle hockeykampen van Matchplay. Voor de hockeykampen zónder overnachting betaal je pas als het kamp definitief doorgaat. Mocht het kamp niet doorgaan door toedoen van de maatregelen van het RIVM en de KNHB, dan vervalt dus de betalingsverplichting.

Wanneer is het en wat kost het?

 

 

Datum van het Hockey en Funkamp op HCQZ:

· zomervakantie: 26 - 28 juli 2021  kosten €175,­- per persoon

 

Inschrijven kan op:www.matchplayhockey.nl