header.png
hoofdsponsor
Augustus
18

Jaarkalender 2021-2022, start trainingen!

Nieuws afbeelding Het is bijna zover, na de zomerstop met onder andere het hockeysucces van het Nederlands Dames elftal, mogen ook wij weer beginnen! Hieronder wat belangrijke informatie over de opstart van het seizoen.

Jaarkalender
In de bijlage is een jaarkalender te vinden met de planning voor het hele seizoen. Kijk goed naar alle data, dan weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan! 

Let op, dit is een conceptversie, er kunnen nog wijzigingen worden doorgevoerd.

Trainingen
Ben je benieuwd op welke dagen en tijden je moet trainen? Kijk dan onder het kopje "Hockeyzaken" en druk vervolgens op "Trainingen", er staan ook al wat oefenwedstrijden ingepland, deze zijn te vinden onder "Wedstrijden".

De trainingen voor alle teams starten in de week van 30 augustus, tenzij er anders is gecommuniceerd door je trainer/coach. Wat betreft vakantieperiodes, deze staan in principe ingepland als vrij. Is je team zo fanatiek om toch een keertje extra te trainen, overleg dit dan met je trainer en/of coach, hij/zij zal dan contact zoeken met commissie Hockeyzaken om te kijken wat er mogelijk is.
 
Let op, het trainingsschema is ook een concept versie, er kunnen nog wijzigingen worden doorgevoerd.

We gaan er weer een mooi seizoen van maken, tot snel op HCQZ! 
Bijlage