header.png
hoofdsponsor

Heren 1

Heren 1 - Oss
Datum zondag 17-10 Spelen 14:45

Dames 1

Xenios - Dames 1
Datum zondag 17-10 Spelen 12:45

17/10: Update Corona-spelregels

Er mag gelukkig steeds meer. Toch zijn er nog een aantal regels waar we ook op HCQZ mee te maken hebben! Met name jullie aandacht voor het volgende:
Vanaf 17/10 zal het clubhuis alleen toegankelijk zijn met een Coronapas en geldig legitimatiebewijs. Het terras en de benedengang (kleedkamers en toiletten) zijn zonder controle toegankelijk.
Verder geldt natuurlijk nog steeds da...

HCQZ Novemberfest

Nieuwsafbeelding

Alweer 5 jaar geleden stonden we voor het eerst met z’n allen te feesten in onze Lederhosen en Dirndls. Vorig jaar moesten we helaas overslaan maar natürlich is er dit jaar weer een nieuwe editie van het HCQZ Novemberfest! En dit belooft een hele speciale jubileum-editie te worden!
Op zondag 7 november is het zover; bijna alle teams spelen een thuiswedstrijd. Ondertussen wordt ons clubh...

Sponsormogelijkheden

Nieuwsafbeelding

Hockey behoort met bijna 223.000 beoefenaars al jaren tot de snelst groeiende sporten in Nederland. Internationaal gezien geldt de Nederlandse competitie als een van de sterkste van de wereld.
Daarnaast onderscheidt hockey zich ten opzichte van andere populaire sporten door een goed imago, een sterke fair play-cultuur en de sociale activiteiten rondom de hockeyclubs.
Sponsoring vormt v...

De Club van 100

De Club van 100 is bij aanvang van het seizoen 2016-2017 opgericht. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is de Club van 100 niet een Club die zich bij voorbaat wenst vast te leggen op een maximum van 100 leden. Vooralsnog is dit echter wel de doelstelling. Meer doorslaggevend is het gegeven dat de jaarlijkse bijdrage van de aangesloten donateurs in principe € 100,- bedraagt.
...

Jongste Jeugd begeleiden

Nieuwsafbeelding

Indeling velden bij QZ
https://www.hcqz.nl/files/library/hockey/velden_hockey3.pdf

Speeldagenkalender
In onderstaande link is de speeldagenkalender te vinden. Controleer goed of je een compleet team hebt alle dagen. Er is namelijk met regelmaat een wedstrijddag op 'vakantiezaterdagen'. Gaat dit een probleem worden, neem dan zo vroeg mogelijk contact op met de jongste jeugd...

Junioren begeleiden

Nieuwsafbeelding

Speeldagenkalender
In onderstaande link is de speeldagenkalender te vinden. Controleer goed of je een compleet team hebt alle dagen. Er is namelijk met regelmaat een wedstrijddag op 'vakantiezaterdagen'. Gaat dit een probleem worden, neem dan zo vroeg mogelijk contact op met de wedstrijdsecretaris ([email protected]). Een wijziging organiseren kost meer dan een week. Inhalen kan alleen op de ...

SponsorKliks

Nieuwsafbeelding

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HCQZ, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en HCQZ ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar...