header.png
hoofdsponsor

Heren 1

Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Dames 1

Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Hockey en Coronavirus (update 21 april!)

Nieuwsafbeelding

Update 21 april 2020 :
Vanavond heeft het kabinet bekend gemaakt dat een groot deel van de Corona-maatregelen verlengd worden. Dit heeft ook consequenties voor de hockeysport. De KNHB heeft vanavond bekend gemaakt dat alle competities definitief gestopt worden. Er zullen dus dit seizoen helaas geen wedstrijden meer worden gespeeld.
Voor jongeren komen er gelukkig wel meer mogelij...

Onze sponsors in 't zonnetje gezet #3: Fysiotherapie Bottendaal

Nieuwsafbeelding

In deze vreemde tijden bewegen we allemaal minder dan we zouden willen. Onze sponsor Fysiotherapie Bottendaal biedt via hun Facebook-pagina speciale trainingen aan om je fitheid, kracht en conditie op peil te houden. 
Kijk dus snel op deze pagina, om straks weer fit aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen: https://www.facebook.com/Fysiotherapie-Bottendaal-265243586823436/ ...

Onze sponsors in 't zonnetje gezet #1: Anneke

NieuwsafbeeldingWie kent ze niet!? Gelegen aan de St. Annastraat, vlak voor het centrum van Nijmegen, vind je rechts op de hoek Café Sint Anneke, kortweg "Anneke" voor de stamgasten. Het witte, karakteristieke pand met sfeervol terras nodigt direct uit om lekker te borrelen, te happen of te stappen!
Anneke is al zo'n 15 jaar het leukste buurtcafé met stadse allure en een...

Onze sponsors in 't zonnetje gezet #2: De Bruijn Wijnkopers

Nieuwsafbeelding


Onze sponsor de Bruijn wijnkopers stelt zich graag nog eens voor aan de leden van HCQZ. Ze vinden hierom leuk om dit artikel, dat kort geleden geplaatst is op de website Wine Business, met jullie te delen:  https://www.winebusiness.nl/de-oudste-zelfstandige-wijnhandel-van-nederland-p-de-bruijn-wijnkopers-op-naar-de-250-jaar/
De Bruijn Wijnkopers is sinds 1772, z...

Bardiensten zaterdag (3e periode)

Nieuwsafbeelding

Ook voor komend seizoensdeel is er op de zaterdagen weer barbezetting nodig van ouders/volwassenen van de jeugdteams.

Indelen van teams gebeurt op basis van thuisspelen en een tijdslot ongeveer rond de wedstrijd. Het aantal bardiensten per team proberen we aan het eind van het seizoen zo gelijk mogelijk verdeeld te hebben.
Van onderstaande teams worden op de genoe...