header.png
hoofdsponsor

Heren 1

Heren 1 - HCQZ
Datum zondag 18-4 Spelen 15:15

Dames 1

Dames 1 - HCQZ
Datum zondag 25-4 Spelen 11:00

H1&D1-Clinic op zaterdag 17/4

Nieuwsafbeelding

Op zaterdag 17 april organiseren H1 en D1 een speciale clinic voor alle Junioren en Jongste Jeugd-leden van HCQZ. Jullie gaan 2 uur aan de slag met nieuwe technieken en spectaculaire oefeningen!
We verwachten alle jeugdleden dus aanmelden is niet nodig. Mocht je helaas toch niet mee kunnen doen, meld je dan voor donderdag 15/4 af bij je eigen coach!
Tijden:  10.00-12.0...

Sponsormogelijkheden

Nieuwsafbeelding

Hockey behoort met bijna 223.000 beoefenaars al jaren tot de snelst groeiende sporten in Nederland. Internationaal gezien geldt de Nederlandse competitie als een van de sterkste van de wereld.
Daarnaast onderscheidt hockey zich ten opzichte van andere populaire sporten door een goed imago, een sterke fair play-cultuur en de sociale activiteiten rondom de hockeyclubs.
Sponsoring vormt v...

Kom hockeyen bij QZ!

Nieuwsafbeelding

Heb jij ook genoeg binnen gezeten dit jaar? Kom dan eens kijken bij QZ!
We organiseren Open Trainingen voor jeugdleden op zaterdag 17 april, 15 mei en 19 juni. Maar kun je daar niet op wachten en wil je al eerder komen meedoen? Meld je dan hier aan: https://www.hcqz.nl/proeftraining. 
Ook voor senioren zijn er verschillende mogelijkheden om te komen hockeyen. Stuur ...

Corona: wat te doen bij klachten?

Nieuwsafbeelding

We krijgen veel vragen over spelers/begeleiders met klachten, Corona-testen etc. We hebben daarom de meest voorkomende situaties voor jullie op een rijtje gezet.
We willen iedereen vragen goed de bijlage te lezen. Dit zijn de richtlijnen zoals die vastgesteld zijn door overheid en GGD. We kunnen en willen hier dus NOOIT van afwijken.
Als er nog vragen zijn, kun je een m...

Instromen bij de ONFIRE hockeyschool nog mogelijk

De ONFIRE hockeyschool op HCQZ is inmiddels van start gegaan. Maar, als je toch nog graag mee wil doen, dan ben je van harte welkom om in te stromen voor de resterende trainingen! Schrijf je snel in op www.hockeysupport.nl!

...

De Club van 100

De Club van 100 is bij aanvang van het seizoen 2016-2017 opgericht. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is de Club van 100 niet een Club die zich bij voorbaat wenst vast te leggen op een maximum van 100 leden. Vooralsnog is dit echter wel de doelstelling. Meer doorslaggevend is het gegeven dat de jaarlijkse bijdrage van de aangesloten donateurs in principe € 100,- bedraagt.
...

Wie wil zijn scheidsrechterskaart halen? Ook voor ouders!

Nieuwsafbeelding

Beste leden en ouders van leden,
Het is altijd fijn om binnen de club genoeg mensen te hebben die kunnen fluiten. Mocht je nou altijd al je kaart hebben willen halen? Dit is je kans! Ook ouders van (jeugd)leden of andere belangstellenden kunnen deze cursus gaan volgen! 
Binnenkort starten er weer scheidsrechterscursussen voor met name de A en B jeugd. Rob Ontrop hee...

SponsorKliks

Nieuwsafbeelding

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HCQZ, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en HCQZ ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar...

Jongste Jeugd begeleiden

Nieuwsafbeelding

Indeling velden bij QZ
https://www.hcqz.nl/files/library/hockey/velden_hockey3.pdf

Speeldagenkalender
In onderstaande link is de speeldagenkalender te vinden. Controleer goed of je een compleet team hebt alle dagen. Er is namelijk met regelmaat een wedstrijddag op 'vakantiezaterdagen'. Gaat dit een probleem worden, neem dan zo vroeg mogelijk contact op met de jongste jeugd...

Junioren begeleiden

Nieuwsafbeelding

Speeldagenkalender
In onderstaande link is de speeldagenkalender te vinden. Controleer goed of je een compleet team hebt alle dagen. Er is namelijk met regelmaat een wedstrijddag op 'vakantiezaterdagen'. Gaat dit een probleem worden, neem dan zo vroeg mogelijk contact op met de wedstrijdsecretaris ([email protected]). Een wijziging organiseren kost meer dan een week. Inhalen kan alleen op de ...