bannerQZ2.png
hoofdsponsor

Heren 1

Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Dames 1

G.C.H.C. - Dames 1
Datum donderdag 1-6 Spelen 20:30

Interesse voor trimhockey?! Meld je nu aan!

Nieuwsafbeelding

Altijd al willen hockeyen? 
Maar geen of een beetje hockeyervaring? Sluit je dan aan bij de trimhockeyers.  Hockey ervaring is geen noodzaak. QZ trimhockey vindt plaats op maandagavond en op donderdagavond van 20:00-21:30 uur op de velden van QZ op de Staddijk.   De training vindt plaats onder leiding van een trainer van de club.
Geïnteresseerden zijn va...

Jaarkalender seizoen 2022-2023

In de bijlage is de jaarkalender van het huidige seizoen te vinden. Hierin is de gehele planning van het seizoen opgenomen.  ...

Sponsormogelijkheden

Hockey behoort met bijna 223.000 beoefenaars al jaren tot de snelst groeiende sporten in Nederland. Internationaal gezien geldt de Nederlandse competitie als een van de sterkste van de wereld.
Daarnaast onderscheidt hockey zich ten opzichte van andere populaire sporten door een goed imago, een sterke fair play-cultuur en de sociale activiteiten rondom de hockeyclubs.
Sponsoring vormt v...

SponsorKliks

Nieuwsafbeelding

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HCQZ, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en HCQZ ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar...

De Club van 100

De Club van 100 is bij aanvang van het seizoen 2016-2017 opgericht. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is de Club van 100 niet een Club die zich bij voorbaat wenst vast te leggen op een maximum van 100 leden. Vooralsnog is dit echter wel de doelstelling. Meer doorslaggevend is het gegeven dat de jaarlijkse bijdrage van de aangesloten donateurs in principe € 100,- bedraagt.
...