bannerQZ2.png
hoofdsponsor

Heren 1

Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Dames 1

Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Sander Schipper nieuwe trainer/coach Dames 1

Nieuwsafbeelding

We zijn blij dat we bekend kunnen maken dat Sander Schipper de nieuwe trainer/coach van Dames 1 zal zijn. Sander zal Roel opvolgen en vanaf komend seizoen, samen met Jesse en de rest van de staf, D1 onder zijn hoede nemen. Hij stelt zich hieronder kort aan jullie voor:
Mijn naam is Sander Schipper. Ik ben 30 jaar en woon in Nijmegen. Sinds mijn jeugd ben ik actief als trainer en coac...

Sponsormogelijkheden

Nieuwsafbeelding

Hockey behoort met bijna 223.000 beoefenaars al jaren tot de snelst groeiende sporten in Nederland. Internationaal gezien geldt de Nederlandse competitie als een van de sterkste van de wereld.
Daarnaast onderscheidt hockey zich ten opzichte van andere populaire sporten door een goed imago, een sterke fair play-cultuur en de sociale activiteiten rondom de hockeyclubs.
Sponsoring vormt v...

De Club van 100

De Club van 100 is bij aanvang van het seizoen 2016-2017 opgericht. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is de Club van 100 niet een Club die zich bij voorbaat wenst vast te leggen op een maximum van 100 leden. Vooralsnog is dit echter wel de doelstelling. Meer doorslaggevend is het gegeven dat de jaarlijkse bijdrage van de aangesloten donateurs in principe € 100,- bedraagt.
...