bannerQZ2.png
hoofdsponsor

Heren 1

Heren 1 - Hockeyclub Amersfoort
Datum zondag 22-5 Spelen 14:45

Dames 1

Union - Dames 1
Datum zondag 22-5 Spelen 12:45

Familie & Vriendentoernooi: 26 juni 2022

Na 2 jaar wachten vindt op zondag 26 juni eindelijk weer het QZ familie- vrienden toernooi plaats. Als vanouds belooft het weer een groot spektakel te worden!
 
Een team bestaat uit 8 spelers van jong tot oud. Je kunt ook samen met bekenden een team vormen, je hoeft niet op hockey te zitten of lid te zijn van HCQZ om toch mee te kunnen spelen. Je kunt kiezen uit de recreati...

FIH Pro League bij Union bijwonen!

Nieuwsafbeelding

Unieke kans om de FIH Pro League live te zien bij Union! Zie onderstaande link voor meer informatie.
https://fihproleague.nl/?utm_source=email&utm_medium=union&utm_campaign=fihproleague2022
...

Sponsormogelijkheden

Nieuwsafbeelding

Hockey behoort met bijna 223.000 beoefenaars al jaren tot de snelst groeiende sporten in Nederland. Internationaal gezien geldt de Nederlandse competitie als een van de sterkste van de wereld.
Daarnaast onderscheidt hockey zich ten opzichte van andere populaire sporten door een goed imago, een sterke fair play-cultuur en de sociale activiteiten rondom de hockeyclubs.
Sponsoring vormt v...

Wegafsluiting van Boetbergweg (ook zaterdag!)

Er wordt aan de weg gewerkt tussen de Hatertsebrug en QZ. Door het slechte weer zullen de werkzaamheden naar verwachting uitlopen in het weekend. Dat betekent dat QZ op zaterdag vanuit de stad niet bereikbaar zal zijn over de van Boetbergweg. Er is een omleiding aangegeven via de Aldenhof. Vanaf de A73 zal de club normaal bereikbaar zijn. Voor meer informatie: https://nijmegen.mijnwijkplan.nl/proj...

Open Dagen

Nieuwsafbeelding

We organiseren ook dit jaar weer 2 open dagen! Wil je eens komen kijken of hockey iets voor jou is? Of ken je nog iemand die ook echt moet komen hockeyen? Kom dan langs!
Bij HCQZ hebben we niet alleen aandacht voor de internationals van de 
toekomst, maar voor iedereen. Dus juist ook voor de spelers die gewoon lekker 
willen sporten in een gezellige omgeving.

De Club van 100

De Club van 100 is bij aanvang van het seizoen 2016-2017 opgericht. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is de Club van 100 niet een Club die zich bij voorbaat wenst vast te leggen op een maximum van 100 leden. Vooralsnog is dit echter wel de doelstelling. Meer doorslaggevend is het gegeven dat de jaarlijkse bijdrage van de aangesloten donateurs in principe € 100,- bedraagt.
...