header.png
hoofdsponsor

Heren 1

Heren 1 - MHC Leusden
Datum zondag 7-3 Spelen n.n.b.

Dames 1

Dames 1 - Xenios
Datum zondag 7-3 Spelen n.n.b.

Trainingen december

Nieuwsafbeelding

Junioren
Volgende week is voorlopig de laatste trainingsweek. De trainingen gaan door tot en met vrijdag 4 december. Vervolgens nemen we even pauze, maar direct na de kerstvakantie (vanaf maandag 4 januari dus) gaan we weer het veld op. Een aangepast trainingsschema voor de periode januari-februari volgt binnenkort.
Aanstaande zaterdag 28 november speelt ieder team nog 1x in...

18/11:Update Coronamaatregelen

Nieuwsafbeelding

Uiteraard hebben de nieuwe Coronamaatregelen weer veel gevolgen voor onze club. Hieronder volgen de belangrijkste zaken voor de komende periode:
UPDATE 18/11/2020:
Senioren Nu de regels weer wat versoepeld zijn gaan we verder met de trainingen in groepjes van 4 personen. De deelnemers hieraan hebben van ons het trainingsschema ontvangen. Mocht je nog willen deelnemen hieraan...

Sponsormogelijkheden

Nieuwsafbeelding

Hockey behoort met bijna 223.000 beoefenaars al jaren tot de snelst groeiende sporten in Nederland. Internationaal gezien geldt de Nederlandse competitie als een van de sterkste van de wereld.
Daarnaast onderscheidt hockey zich ten opzichte van andere populaire sporten door een goed imago, een sterke fair play-cultuur en de sociale activiteiten rondom de hockeyclubs.
Sponsoring vormt v...

WINTEREDITIE ONFIRE HOCKEYSCHOOL OP HCQZ!

Nieuwsafbeelding

Hoe fijn is het om lekker door te hockeyen in de winter en dan ook nog eens buiten! Zeker nu er geen zaalhockey gespeeld wordt..
ONFIRE Hockey Support organiseert in samenwerking met HCQZ een wintereditie van de bekende ONFIRE hockeyschool, startend op 6 december 2020.
8 Toptrainingen van 1,5 uur waarbij je in kleine groepen veel technieken leert. Zoals je van ons gewend bent e...

Corona: wat te doen bij klachten?

Nieuwsafbeelding

We krijgen veel vragen over spelers/begeleiders met klachten, Corona-testen etc. We hebben daarom de meest voorkomende situaties voor jullie op een rijtje gezet.
We willen iedereen vragen goed de bijlage te lezen. Dit zijn de richtlijnen zoals die vastgesteld zijn door overheid en GGD. We kunnen en willen hier dus NOOIT van afwijken.
Als er nog vragen zijn, kun je een m...

Instructies Scheidsrechters

Ook de arbitrage heeft uiteraard te maken met speciale regels en beperkingen door Corona. Lees hiervoor even goed de bijlage...

Jongste Jeugd begeleiden

Nieuwsafbeelding

Indeling velden bij QZ
https://www.hcqz.nl/files/library/hockey/velden_hockey2.pdf

Speeldagenkalender
In onderstaande link is de speeldagenkalender te vinden. Controleer goed of je een compleet team hebt alle dagen. Er is namelijk met regelmaat een wedstrijddag op 'vakantiezaterdagen'. Gaat dit een probleem worden, neem dan zo vroeg mogelijk contact op met de jongste jeugd...

Junioren begeleiden

Nieuwsafbeelding

Speeldagenkalender
In onderstaande link is de speeldagenkalender te vinden. Controleer goed of je een compleet team hebt alle dagen. Er is namelijk met regelmaat een wedstrijddag op 'vakantiezaterdagen'. Gaat dit een probleem worden, neem dan zo vroeg mogelijk contact op met de wedstrijdsecretaris ([email protected]). Een wijziging organiseren kost meer dan een week. Inhalen kan alleen op de ...

De Club van 100

De Club van 100 is bij aanvang van het seizoen 2016-2017 opgericht. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is de Club van 100 niet een Club die zich bij voorbaat wenst vast te leggen op een maximum van 100 leden. Vooralsnog is dit echter wel de doelstelling. Meer doorslaggevend is het gegeven dat de jaarlijkse bijdrage van de aangesloten donateurs in principe € 100,- bedraagt.
...

Kerst met St. Anneke (bericht van onze sponsor)

Nieuwsafbeelding

Kerst vieren zonder Anneke is natuurlijk niks aan. Daarom zorgt Anneke ervoor dat jij je niet alleen hoeft te voelen met Anneke's echte Noordmannen & kerstballen!

Vanaf 1 t/m 24 december kun je ze afhalen bij Anneke. Reserveer nu alvast je boom en stuur een mailtje naar [email protected]
Echte Noordman (zonder kluit): 100-150cm: verkoopprijs €19,50 150-220cm: ver...

SponsorKliks

Nieuwsafbeelding

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HCQZ, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en HCQZ ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar...