bannerQZ2.png
hoofdsponsor

Heren 1

Heren 1 - Oefenwedstrijd
Datum zondag 5-2 Spelen 14:45

Dames 1

Oefenwedstrijd - Dames 1
Datum zondag 5-2 Spelen 12:45

Bericht van Sint en Piet!

Nieuwsafbeelding

Beste kinderen van de jongste jeugd,
ook dit jaar heeft de Sint zich weer op een bezoek aan QZ verheugd. 


Komende woensdag (30 november) komen zijn pieten, om van al jullie hockey kunsten te genieten.  


Vergeten jullie niet een extra schoen,
want dan kunnen de Pieten er misschien wel iets leuks in doen.


Aan...

Sponsormogelijkheden

Hockey behoort met bijna 223.000 beoefenaars al jaren tot de snelst groeiende sporten in Nederland. Internationaal gezien geldt de Nederlandse competitie als een van de sterkste van de wereld.
Daarnaast onderscheidt hockey zich ten opzichte van andere populaire sporten door een goed imago, een sterke fair play-cultuur en de sociale activiteiten rondom de hockeyclubs.
Sponsoring vormt v...

Jaarkalender seizoen 2022-2023

In de bijlage is de jaarkalender van het huidige seizoen te vinden. Hierin is de gehele planning van het seizoen opgenomen.  ...

SponsorKliks

Nieuwsafbeelding

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HCQZ, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en HCQZ ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar...

De Club van 100

De Club van 100 is bij aanvang van het seizoen 2016-2017 opgericht. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is de Club van 100 niet een Club die zich bij voorbaat wenst vast te leggen op een maximum van 100 leden. Vooralsnog is dit echter wel de doelstelling. Meer doorslaggevend is het gegeven dat de jaarlijkse bijdrage van de aangesloten donateurs in principe € 100,- bedraagt.
...