header.png
hoofdsponsor

Heren 1

Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Dames 1

Dames 1 - WMHC
Datum zondag 8-8 Spelen 12:45

Tussenstand HCQZ Sportzomer

Nieuwsafbeelding

Het wordt tijd voor de uitslag van de eerste ronde van de HCQZ Sportzomer! Keessie neemt alle gebeurtenissen met je door en maakt de uitslag bekend! De prijswinnaars moeten nog wel even wachten, want pas aan het einde van de zomer zal je tijdens de grote prijsuitreiking te weten komen wat je hebt gewonnen.


De winnaar van de eerste ronde is Jan, op de voet gevolgd ...

Indeling juniorenteams & JJ

Zojuist hebben we de teamindelingen van de Junioren en Jongste Jeugd voor komend seizoen gepubliceerd. Een hele puzzel maar we denken zo goed mogelijk met ieders wensen rekening te hebben gehouden. Met name bij de Jongste Jeugd zien we vaak dat er in de zomer nog nieuwe leden bij komen. Mogelijk veranderen de indelingen daardoor nog.
Net zoals vorig jaar zal de teamindeling te vinden zijn ...

Sponsormogelijkheden

Nieuwsafbeelding

Hockey behoort met bijna 223.000 beoefenaars al jaren tot de snelst groeiende sporten in Nederland. Internationaal gezien geldt de Nederlandse competitie als een van de sterkste van de wereld.
Daarnaast onderscheidt hockey zich ten opzichte van andere populaire sporten door een goed imago, een sterke fair play-cultuur en de sociale activiteiten rondom de hockeyclubs.
Sponsoring vormt v...

NIEUW!! Voorspel de Sportzomer Ronde 2

Nieuwsafbeelding

Het eerste deel van de Sportzomer zit er al weer op. In de loop van deze week zal Keessie de hoogte- en dieptepunten met jullie doornemen, en krijgen jullie natuurlijk de langverwachte uitslag van de 1e ronde! Hou dus de QZ-site en social media goed in de gaten.
Ondertussen is het al wel weer tijd om je voorspellingen voor de 2e ronde in te voeren. Natuurlijk zal het vooral gaan...

Weer extra professionele ONFIRE techniektraining vanaf september op HCQZ!

We zijn er weer! Zou jij zo graag een nog betere (basis)techniek willen leren? 1x in de week extra trainen op techniek onder leiding van toptrainers naast je eigen clubtrainingen? Gewoon omdat je gek bent op hockey, maar ook omdat je graag nog technischer wil worden of omdat je het niveau van je basistechnieken omhoog wil krijgen. Dat kan op jouw eigen club! HCQZ faciliteert wederom de O...

De Club van 100

De Club van 100 is bij aanvang van het seizoen 2016-2017 opgericht. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is de Club van 100 niet een Club die zich bij voorbaat wenst vast te leggen op een maximum van 100 leden. Vooralsnog is dit echter wel de doelstelling. Meer doorslaggevend is het gegeven dat de jaarlijkse bijdrage van de aangesloten donateurs in principe € 100,- bedraagt.
...

SponsorKliks

Nieuwsafbeelding

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HCQZ, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en HCQZ ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar...